Häufig gestellte Fragen

  • Heim
  • Häufig gestellte Fragen

Ta ett riktigt körkort

Vi är professionella inom detta område och har gjort detta med 100% framgång i åratal. Förutom vittnesmål från våra kunder kan du besöka vår hemsida för att se några exempel på dokument och exempel på video. Vi får minst 2 till 7 beställningar dagligen från kunder runt om i världen och de rekommenderar alltid våra tjänster till andra när de får sina dokument. Så var säker på vår legitimitet.
Av den anledningen använder vi betalnings- och kontaktmetoder för att upprätthålla kundens konfidentialitet och maximal konfidentialitet.
Licensen kommer att skickas med registrerad post (leveranstid 1 till 2 dagar) till den adress som anges på ansökningsformuläret. Du kommer också att följas upp för att kontrollera statusen för din sändning.
Betalning begärs i förväg för tjänsten eftersom praxis, ögonprov, examenavgifter, guider för att lära sig att köra måste registreras (med felaktiga datum, naturligtvis), och vi kan inte täcka dessa kostnader på vår bekostnad. så kontakta oss inte för att begära betalning efter leverans. När du har angett dina uppgifter måste du göra betalningen.
Förarlicensen utfärdas vanligtvis inom två veckor efter att ha begärt tjänsten och verifierat betalningen genom att välja en hög leveransprioritet genom formuläret. Du kan ansöka om tillståndet inom sju arbetsdagar. Detta kommer att resultera i en betydande ökning av det totala priset.
Alla licenser som vi tillhandahåller kostar mellan övning och service mellan 760 € och upp till 2100 €. Kostnaderna varierar beroende på vilken typ av licens som krävs och särskilt den lokala motoriseringen närmast ditt hem där du behöver registrera dig. I sällsynta fall kan detta kosta mer än ovan nämnda tak.